De derde editie van het Midzomer Multiculturele Muziekfestijn kon zowel in 2020 als in 2021 helaas niet doorgegaan. De organisatie heeft besloten het complete programma door te schuiven naar zondagmiddag 19 juni 2021 vanaf 12.00 uur. Het MMM-festival wordt gehouden in het Worpplantsoen rond de Muziekkoepel Nering Bögel.

Op 3 podia zijn er optredens van zangkoren, dansgroepen en muziekgroepen afkomstig uit Deventer en omgeving en ook uit verre landen. Klinkende namen staan op het programma: Hakim (Sesamstraat), Flower to the People, de Aktas Erdogan Group met Turks-Koerdisch-Armeense authentieke muziek en fusion, de 6-koppige Arnhemse band Bandera Latina, Flor-de-Lis met fado en flamenco, de Indierock van Grace Green. Ook diverse koren waaronder het kinderkoor De Bloemies en spectaculaire dansgroepen kleuren deze middag het oudste stadswandelpark van Nederland.

Culturele & Creativiteitsmarkt (inschrijven is nog mogelijk!)

Naast het entertainment is er een interessante Culturele & Creativiteitsmarkt. Organisaties, stichtingen en particulieren presenteren zich op deze markt met wereldse producten of tonen hun ambacht. Er zijn creatieve workshops en er is ook een speciale kids-zone onder begeleiding van The Colorful Circle. Op het Cateringplein tref je uiteenlopende gerechten en drankjes aan, van Wereldse lekkernijen tot Hollandse pannenkoeken. Denk je nog een aanvulling voor deze markt te hebben (zowel food als non-food) stuur dan snel een mail naar cdsdeventer@gmail.com.

Het volledige programma wordt op de website van CDS en de Muziekkoepel Nering Bögel bekend gemaakt: www.cdsdeventer.nl/ en www.muziekkoepelneringbogel.nl