Parels in Keizerslanden

Leden van het Centrum voor Diversiteit & Samenleving zijn op eigen initiatief in de maand november 2020 bij een aantal eerste generatie Turkse mensen op bezoek geweest. Daaruit bleek dat deze mensen grote behoefte hebben om andere mensen te zien. Om verbondenheid die langzaam verloren gaat aan te wakkeren.

Het CDS wil samen met Vrouwen voor Elkaar graag doorgaan met deze thuisbezoeken en ze uitbreiden naar alle eenzame mensen in de wijk Keizerslanden.

Behoefte aan contact

We zijn daarvoor op zoek naar mensen die zich eenzaam voelen of behoefte hebben aan contact. Dan gaan we eerst vragen of we welkom zijn en een afspraak maken. We gaan met niet meer dan twee mensen op bezoek. We laten aan de mensen over wat ze willen, een kopje koffie is altijd gezellig, maar we kunnen ook gaan wandelen, een spelletje spelen, praten, e.d. We bieden in elk geval een luisterend oor. Alleen al aanwezig zijn is vaak al waardevol.

We houden ons altijd aan de dan geldende coronamaatregelen.

Geef je dus snel op!

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met Nuran Florissen, e-mail: vrouwenvoorelkaar@outlook.com of telefoon 06-24953475