Laden Evenementen

Het Rotterdamse Roffa Tango Trio bestaat uit: Simone van der Weerden (bandoneon), Anke Steenbeke (piano) en Alexander Vocking (contrabas). Roffa Tango Trio speelt Tango de Hoy; een show over de tango van nu. Tango de Hoy doorbreekt de tango-clichés vanuit een hedendaagse kijk op de tango. De toekomst van de tango is bij dit superieure trio in veilige handen.

Astor Piazzolla is veruit de bekendste tango-componist ter wereld. Roffa Tango Trio laat echter horen dat de tango na Piazzolla niet heeft stilgestaan. Het repertoire van Tango de Hoy bestaat daarom uit de mooiste werken van de allerbeste tangocomponisten ná Piazzolla. Met werken van onder anderen: Diego Schissi, Fernando Otero, Astillero en Gustavo Beytelmann. Ook worden er composities van eigen hand gespeeld.

Roffa Tango Trio speelde sinds 2013 talloze concerten, in binnen- en buitenland: oa. op het prestigieuze Cumbre Mundial del Tango in Buenos Aires en in een uitverkocht Concertgebouw te Amsterdam. Dit ijzer-sterke trio weet met hun verrassende en vaak nog onbekende repertoire een breed publiek te raken.

Er staat na afloop een drankje voor je klaar.