Laden Evenementen

Midzomer Multicultureel Muziekfestijn

Het MMM-festival wordt gehouden in het Worpplantsoen rond de Muziekkoepel Nering Bögel. De bezoekers kunnen kennis maken met muziek, dans en (eet)cultuur van vele nationaliteiten. Er zijn optredens van musici, dansgroepen creatieve workshops en informatie stands van vele nationaliteiten. Je kunt kennis maken met diverse eetculturen, van wereldse specialiteiten en uitheemse gerechten tot Hollandse pannenkoeken. Er is een speciale kids-zone onder begeleiding van The Colorful Circle. Jongeren krijgen een eigen gedeelte en verzorgen daar diverse workshops.

Op 3 podia zijn er optredens van zangkoren, dansgroepen en muziekgroepen afkomstig uit allerlei landen.

Er staan een aantal klinkende namen op het programma, bijvoorbeeld Ronald Snijders en band, Flower to the People, de 6-koppige Arnhemse band Bandera Latina, Flor de Lis met fado en flamenco, de Indorockband van Grace Green. Ook diverse koren waaronder het kinderkoor De Bloemies en spectaculaire dansgroepen kleuren deze middag het oudste stadswandelpark van Nederland.

Aan het festival, waarvan het podiumprogramma om 12:00 uur begint en georganiseerd wordt door het Centrum voor Diversiteit & Samenleving (CDS), werken een aantal Deventer organisaties met veel enthousiasme mee. Het volledige programma is t.z.t. te vinden op: https://www.cdsdeventer.nl/ en www.muziekkoepelneringbogel.nl.

Zondag 19 juni 2022, 13:00-18:00 uur, Worpplantsoen Deventer, gratis toegang